Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1944
...I sonà molt bé




Dia 3 d'agost a la Torre de Canyamel s'interpretà l'obra de Karl Jenkins "Stabat Mater", a benefici del Projecte Home Balears i l'ONG "Mallorca sense fam". A la representació comptà amb orquestra, coral i tres ballarines, a més de la projecció d'imatges a l'improvisat escenari.



El concert se va fer a l'exterior de la Torre, ja que el gran nombre cantaires i músics necessitaven un gran escenari habilitant-se la part posterior del pati que resultà molt adequat. Només el vent que bufà per moments (molt agraït pel públic, però no pels músics) i certa remor de la terrassa, destorbaren un mica.



Pel que fa al concert, resultà magnífic ( ja teníem referències de la seva actuació al Centre Cap Vermell, el passat hivern) i el públic ho va agrair, fent mamballetes fins "forçar" dos bisos a un director que mostrava la seva satisfacció amb el resultat.




Al concert hi poguèrem veure el batle, Rafel Ferández i a la regidora de serveis socials, Ivon Daniela Renaud, així com el president del projecte Home Tomeu Català i Toni Mir de Cap Vermell Estate, col·laborador del concert.

Enhorabona als organitzadors i als músics, ballarines i cantaires.