" Un acudeix al Teatre de Capdepera creient que assistirà a una comedieta d’al·lots i es troba amb la grata sorpresa..."





  Abans de partir cap a singladures professionals a Barcelona, Jeroni Morey Guiscafrè  ens ha volgut deixar l’empremta del seu saber fer en qüestions artístiques i musicals. La darrera mostra la va poder fruir un nombrós públic, entregat, aquest passat cap de setmana al Teatre de Capdepera, mitjançant els jovenets alumnes d’ambdós sexes que componen l’escola de teatre del Centre Jove. “Això no pot acabar mai bé” és el títol d’aquesta posada en escena, divertidíssima, sense pausa, que no dóna opció al respir i que deixa l’espectador bocabadat quan comprova el resultat d’uns assajos que Jeroni Morey ha dut a terme en manco d’un mes. I li han respost, aquests nins i nines, més ben dit ja jovenets, de forma admirable.

   Conjugar, sense defallir, la frenètica actuació de la quinzena d’actors que trepitgen l’escenari no és tasca fàcil per a un director que, si bé ja ha tingut altres experiències escèniques, encara es pot considerar novell. Més mèrit, idò. I no podem destacar, per sobre els altres, a cap de les actrius o  actors que integren l’elenc de la riolera peça. I no podem fer-ho perquè, al marge que el rol interpretatiu sigui més extens en les nines que en els nins, cada un d’ells, dintre la seva parcel·la, compleixen amb les expectatives que el director ha depositat  en ells.

   Un acudeix al Teatre de Capdepera creient que assistirà a una comedieta d’al·lots i es troba amb la grata sorpresa que evidencia que Capdepera continua sent abanderada dintre el panorama teatral i que l’art de Talia continua gaudint de bona salut.  Enhorabona, Jeroni i tota la Companyia.


Bartomeu Melis “Meyme”