Una "Amazona" per a vestir d'art un espai públic tan important com la plaça de l'Orient.

L'obra romandrà exposada durant dos mesos.

El proper dia 25 s'inaugura l'exposició d'aquest artista.
















El dijous dia 18 va tenir lloc la inauguració de l’escultura “Amazona”, que ha quedat instal·lada a la plaça de l’Orient, on romandrà per espai de dos mesos. El seu autor, amb motiu de l’exposició que s’obrirà al públic el proper dia 25, ha volgut fer aquesta cessió temporal d’una obra que ha de servir per a il·luminar un espai públic amb la ditada de l’art. Cosa aquesta de la qual anam tan escassos.

 

L’autor és l’artista Joan Ramis “Sineu”, escultor, pintor i ceramista de prestigi, amb una sòlida carrera a l’esquena i amb obra en alguns dels espais expositius més importants de l’illa i de fora.

L’acte va estar presidit pel batle Rafel Fernández i per la regidora Antònia Caimari, la qual va prendre la paraula per a fer les presentacions i per a agrair aquesta cesio en nom de l’Ajuntament i de tot el poble. Joan Ramis “Sineu”, de la seva banda, va referir-se a la forçá creadora de l’art i a la necessitat d’actuar des de la intel·ligència per a fer un poble millor. Va parlar de l’escultura, realitzada en ceràmica, centrant-se en la capacitat de lluita de la dona i ho va enllaçar amb la tradició de progressisme de la dona gabellina.

 

Recordem, una vegada més, que l’exposició d’aquest artista s’inaugurarà el proper dijous dia 25, a les 20 h, en el Centre Melis Cursach. I també que Joan Ramis oferirà un taller de ceràmica Bakú el divendres dia 26, també a les 20 h.