Cinquena edició d'un Festival ple de propostes originals.

Clicau damunt el cartell per accedir al programa

 

El festival s’ha preparat amb una estreta col·laboració amb artistes locals de teatre, música, ball i pintura, unes actuacions d’alt nivell adaptades als espais gabellins.

També hi ha un polset de mostra internacional que dóna l’oportunitat a l’espectador de conèixer què es cou dins el món cultural europeu.

El festival comença dilluns amb un cercavila fantàstic que promet una trobada que mai es podrà oblidar. Continua amb l’obra Ses noces de na Maria Pimpolla, per la qual cosa s’han ajuntat dos grups gabellins de teatre amateur: els alumnes del taller de teatre d’adults i els del Centre Jove.

Tornen aquest any les rutes literàries i es traslladen a Canyamel, tant a les coves i la platja com a la torre.

Batucada, Escola de Música al Carrer, Microteatre i Noctàmbuls, són algunes de les altres propostes que hi haurà aquest estiu a Capdepera.

El 18 de juliol, Albert Garcia i Ivanila Lultcheva presenten el projecte Parlem, una investigació de la comunicació entre un ballarí nascut a Capdepera i que ara mateix resideixa Àustria i al contrabaix la rusa Ivanila Lultcheva.

En aquesta edició es mescla el local amb el forà i a finals de setembre, per acomiadar l’exposició de Gustavo, hi haurà un espectacle de dansa de la companyia Les ineluctables dins la sala d’exposicions, i en acabar, projecció dels personatges del pintor a la façana del centre Cap Vermell.