La maduresa interpretativa i el realisme narratiu en una obra de gran actualitat


Les taules adquirides en quatre anys de treball damunt l'escenari es fan paleses en els més petits detalls

Entre nosaltres
. Una història d'amor juvenil, cuidada i treballada al més petit detall.

Tal volta arribar a aquestes alçades de temporada una mica saturats de teatre ens impdedix tenir la perspectiva suficient per valorar adequadament aquesta obra.
Partim d'una situació juvenil. Real, directa i decidida. Dues classes socials, apostes, estudis, rock, gelosies, mòbils, una obra molt ben construïda; del millor que hem vist d'Arnau Serra (tot i que ja n'hem vist de molt bones).
Una escenografia tan sencilla com versàtil i impactant ajuda al fluir fàcil de la representació.
I els actors i actrius assumeixen el paper amb naturalitat, amb taules, com hem dit, cuidant la dicció en un discurs molt coloquial. Escenes molt difícils, molt ben resoltes. Bon joc de llums. En definitiva, tot fa que el públic es cregui la història i l'assaboreixi i pateixi fins al darrer moment. Dramàtic moment.




Seria injust destacar algun actor o actriu ja que tots fan un conjunt envejable. Tot flueix des de la naturalitat més exquisida, fruit del treball intens al llarg de quatre temporades teatrals.

Esperam que aquest grup tengui continuïtat.
Per cert, l'obra l'haurien de veure tots els pares d'adolescents i els adolescents dels instituts. Hi ha per reflexionar (tot i que l'obra no ho pretén en cap moment)





Enhorabona al grup i endavant!



Al final, quan surt el director, el grup vol matar el pare? o estava preparat? Gran detall! (un més)