El concert ofert per la Banda de Música de Capdepera, dia 1 de gener de 2013, ha estat una aclaparadora demostració que tenim una BANDA excepcional. Així amb lletres majúscules.  En altres ocasions hem valorat molt positivament la tasca realitzada per la junta directiva amb el seu president,  Llucià Serra, al davant, i el director Miquel Gayà, però en el concert de "Cap d'Any"  els músics van ser els autèntics protagonistes d'un concert difícil d'oblidar.



En aquest concert la banda ha treballat de valent, ja que era un antic projecte que, per diversos motius, s'havia ajornat. Afortunadament, aquest 2013, s'ha dut a terme. Esperem que l'iniciativa sigui endavant i el proper concert de "Cap d'any" sigui una realitat. Ens consta, basta veure l'entrega del públic amb la seva banda, que agradà als espectadors, i també als músics que se sentien molt satisfets, cansats però satisfets, amb el resultat. Tant d'esforç val la pena, al manco el públic ho reconegué amb un tancat aplaudiment.



El concert va constar de deu peces musicals variades, acabant amb tres obres de J Strauss, molt adients per l'època. Concretament interpretaren Duncannon overture de James D Plouhar; Els viatges de Gulliver de Bert Appermont; Alphorn Polka de Benny Remann (Ar.Pedro Ruchti) amb l'actuació de Richard Stauber amb la trompa alpina; el vals Ones del Danubi d'Ivanovici; En un mercat Persa de Ketelbey; Caravan de Ellington/Tizol (ar. Naoiro Iwai); Dança hongaresa de J. Brahms; Llamps i trons, Vals de l'emperador i Marxa Radetzky de J. Strauss. Totes les obres dirigides per en Miquel Gayà.



Abans de començar el president de la Banda de Música, Julià Serra, va agrair l'assistència del públic.



En Miquel Gayà també dirigí unes paraules d'agraïment a la junta directiva, als músics i al públic i amics de la banda, que els segueixen concert, rere concert. El músics per la seva banda desitjaren un bon 2013 a tots els presents.



En acabar se servi una copa de cava. El director brindà per un bon any 2013, dedicat a Cap Vermell i als seus lectors.



Amb aquest concert, hem fet un bon inici d'any, musicalment parlant. Sí senyor!.




Si encapçalavem l'article amb la peça final, la marxa Radetzky de J Strauss, l'acabarem amb el vals de l'emperador, també d'Strauss.