El Concert de l'Esperança obre les festes



A l'església de Capdepera, la música coral, amb l'anunciat Concert de l'Esperança, va encetar les festes de la patrona de Capdepera i tot el que coneixem com cicle de Nadal. Per a l'ocasió, ajuntaren les seves forces la coral Punta de n'Amer, de sa Coma, i la nostra Coral Gabellina. Les dirigiren, respectivament, Margalida Barceló i Elionor Gómes-Quintero, davant un auditori més aviat escàs, cosa que hem d'atribuir al solapament ja que aquest concert coral gairebé coincidí, en una mateixa franja horària, amb la gala solidària de Nadal que va tenir lloc en el Centre Cap Vermell i de la qual vos parlam en un altre indret d'aquesta pàgina.

La formació convidada oferí un seguit de temes populars i de nadales, repertori del qual en destacaríem el Vou-veri-vou amb què tancaren l'actuació.



La Coral Gabellina, de la seva part, tot coincidint amb el 14è aniversari de la formació, encetà la seva participació amb un solemne cant de la Sibil·la, en què Caterina Barceló va assumir el paper solista. Molt celebrades pel públic foren les Habaneras de Cádiz, del recordat Carlos Cano.



Les dues corals posaren el tancador al concert entonant conjuntament els temes "Bravo por la música" i "Veniu tots els homes".