Projectes novedosos i participatius per superar la crisi

Aquest estiu podrem gaudir de ...

rutes literàries, dansa, claqué, música, cercaviles, projeccions i fotografia












Ha arribat l’estiu i Capdepera inicia la quarta edició del Festival d’Arts al Carrer amb novetats locals i internacionals.

Un total d’onze espectacles que mostren un ventall d’arts molt ampli. Cal destacar el començament amb una ruta literària per Cala Rajada, una proposta municipal del Servei d’Assessorament Lingüístic i el departament de Cultura per conèixer més a fons els espais de Capdepera a través dels escrits que n’han fet alguns escriptors del municipi. La primera ruta recorrerà el camí del far de Cala Rajada fins el moll, s’aniran fent aturades i llegint textos d’autors com Llorenç Tous, Joan Cabalgante, Pere Orpí i narracions tradicionals, en català i alemany. A la segona ruta literària, que serà al Castell de Capdepera, incorpora a més la dansa com un element a destacar, gràcies a la col·laboració espectacular de Jean Marc Serrano.

I parlant de la dansa, aquesta juga un paper important en el festival, amb interpretacions com Llàgrimes de Sal-mo de Catalina Carrasco, o Les ineluctables, de la companyia Quanta-art; a més de claqué, body percussion, o Le chaperon Rouge, per primera vegada a Mallorca.

Compta també amb el projecte VIA d’Euroregió, aportant espectacles com L’enterrement de maman, de la companyia Cacahuète de França.

Per primera vegada es farà una mostra de fotografia a la façana del centre Cap Vermell, projeccions de fotografies de Benjamín Jesse i del prestigios fotògraf alemany Norbert Schäfer.

Totes aquestes propostes es completen amb el concurs Photowalking, una forma de descobrir Capdepera.

Un recull d’espectacles que segur que agradaran al públic i que aposten per impulsar els artistes gabellins sense deixar de delectar el públic amb obres d’èxit assegurat.



Clicau damunt la imatge per a consultar el programa