Scavetta presenta el projecte ‘cos sorprès’ al centre Cap Vermell



Dimecres dia 4 de juliol a les 20h performance-mostra del taller de dansa.

Centre Cap Vermell. Entrada gratuïta.
Scavetta presenta el projecte ‘cos sorprès’ al centre Cap Vermell. Gràcies a la companyia Quanta Art, del gabellí Jean Marc Serrano, durant el mes de juliol el centre Cap Vermell acull dues residències o estades de dansa d’artistes destacats a nivell internacional. En aquests moments el coreògraf Francesco Scavetta i la companyia Wee, de Noruega, estan concentrats a Cala Rajada assajant una nova producció que s’estrenarà a Noruega el mes de març del 2013.

La companyia Wee Scavetta va fer dimarts horabaixa una exhibició dels exercicis que estan treballant, una performance anomenada On the moon and the day after, dansa contemporània amb una concentració i un rendiment físic molt elevat.

Dilluns dia 2 de juliol, representaren l’obra Surprised body project que ja ha passejat per països com la Índia, Bulgària, Brasil o Argentina, entre molts altres. La música juga un paper molt important i és del compositor noruec Jon Balke.





Francesco Scavetta treballa molt la percepció de consciència, allò que percebem i allò que som conscients de percebre, i deixa un espai molt ampli a la improvisació del ballarí, perquè segons ell, si tens una idea molt clara, fer-la igual, és matar la fantasia.

A banda de la residència i de l’obra de dilluns, Scavetta imparteix un tallerper a ballarins professionals i el proper dimecres, dia 4 de juliol, oferiran una mostra d’allò que practiquen a l’aula. Les classes les fan a l’auditori Cap Vermell un espai “excepcional” i amb molta “potencialitat” per la dansa segons el coreògraf.




Aquí teniu unes imatges de la  performance presentada dia 27 de juny al Centre Cap Vermell