Molt esperançador debut d'aquesta artista local, ANTÒNIA JUAN, que el passat divendres dia 11 inaugurà la seva primera exposició, amb un pòsit de maduresa que delata anys d'aprenentatge i de feina prèvia a la seva presentació en públic.

Amb l'assistència de la regidora de Cultura, Carme Corraliza, i del batle, Rafel Fernàndez, el qual pronuncià unes paraules de benvinguda i d'ànim cap a auesta artista novella, la mostra quedà oberta al públic, en el Centre Cap Vermell, on pot ser visitada fins al 31 d'aquest mes de maig (de dilluns a divendres, entre les 18 i les 21 hores).

Olis, algun acrílic, dibuix puntillista..., formes d'expressió distintes i variades integren la col·lecció que ANTÒNIA JUAN ha arreplegat per al seu debut. Amb tot, al nostre modest parer, són els pastels el mitjà amb què sembla sentir-se més còmoda i que li permeten lluir tot el colorisme i l'expressivitat de la seva proposta artística.

Des de "Cap Vermell" li desitjam una llarga i fructífera trajectòria, que ara tot just acaba d'encetar el seu camí. I ho feim des de la convicció que, donades les grans esperances que aixeca aquest primer contacte amb el públic, ens haurà d'anar regalant noves i brillants mostres de la seva creativitat. 

Des de "Cap Vermell"