Imprimeix
Categoria: Fotografies
Vist: 2334
El nostre col·laborador Joan Sans aconsegueix un 2n premi (categoria "Altra fauna") i un 3r premi (categoria "Món submarí")


"Dimoni banyut" 3r premi a la categoria Món Submarí. Es tracta d'un petit blennid (parablennius incognitus) amb tentacles oculars i coloració pròpia dels mascles en època reproductora.

El passat divendres, 10 de gener de 2020, es va inaugurar l'exposició de fotografia de natura amb les fotos premiades al certamen fotogràfic XIII Memorial Climent Picornell. Aquest concurs, organitzat per AFONIB, és possiblement el més important a nivell Balear. Podríem dir que és un punt d'encontre anual, on els fotògrafs de natura de Balears i també de fora, poden presentar la seva feina i posteriorment gaudir de les fotografies seleccionades pel jurat a l'exposició.
Amb la fotografia, sempre intentant captar l'atenció de l'espectador amb la bellesa de les imatges, per apropar-los a una realitat que s'ha de preservar per damunt de tot, és la riquesa de les nostres illes, i no en tenim d'altre més valuosa. Belles imatges i moltes hores de treball per aconseguir els magnífics resultats que es mostren a l'exposició.


"Vespa de na Coll",  2n premi a la categoria"Altra fauna" 

El nostre company Joan San participava en algunes seccions i aconseguí un 2n i un 3r lloc les categories "Altra fauna" i  "Món submarí" respectivament...
En Joan Sans es manifest molt  content  "ja que sempre és una satisfacció entrar alguna imatge a les finalistes per aquesta magnífica exposició. Enhorabona als altres participants, especialment als guanyadors".


Amb aquest enllaç podeu trobar els guanyadors i finalistes de cada una de les categories: