Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 562
Les alumnes de l'Escola de Ballet "Stylo" foren el tancador d'or de la XX Mostra de les Arts Escèniques de Capdepera 2023



Els dies 1 i 2 de juliol a les 21h al Teatre de Capdepera tengué lloc l'espectacle MARENOSTRUM, dirigit per Claudia Suiter. Fou un brillant punt-i-final. Com cada any. 

Tothom sap la dinàmica. Una successió d'esquetxos, balls, amb un fil conductor. Enguany la Mediterrània. Des del fons de la mar a la Grècia clàssica, passant pels pirates les alumnes executaren amb precisió i sincronia les coreografies amb les quals na Claudia Suiter cada any dissenya per al nostre gaudi.

Vos recomanam i vos oferim la dansa amb la cançó Mediterranio de Joan Manel Serrat versionada amb un to aflamencat i el far de Capdepera de fons.



Hi participaren: 

Ariadna Martí
Ariadna Sales
Bel Servera
Carla Blanes
Charlotte Muñoz
Claudia Blasco
Elisa Ruíz
Hevi Yurtsever
Indara Fernández
Julia Contreras
Laia Torvisco
Lola Sambade
Lucía García
Luzia Pereira
Maira Paniagua
Mara Trinidad
Marina Bonnín
Maria Fuster
Margalida Barceló
Marina Figel
Marta Moreno
Martina Herrera
Mia Domene
Nele Heufken
Nena Flaquer
Siloé Fuentes
Victoria Holm
Ziyi Li



Na Claudia, com sempre vol "agrair a totes les persones que m'han ajudat al fet que la representació de l'espectacle "Marenostum" de l'escola de ballet Stylo hagi estat un èxit.
Sobretot un agraïment especial a les meves fantàstiques ballarines pel seu interès i dedicació, que van ballar molt bé, i a la meva polifacètica actriu Lupe Llaneras".









Enhorabona i fins l'any que ve!