Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 385


El passat dissabte dia 10 de juny a les 20h els conjunts de l’Escola Municipal de Música de Capdepera varen tornar a pujar a l'escenari del Centre Cap Vermell davant un nombrós públic, format principalment per familiars i amics dels joves intèrprets.

El concert s’emmarcà dins la mostra d’arts escèniques i en aquesta ocasió s’escollí com a fil conductor la música de videojocs. Es pogueren escoltar temes tan coneguts com Pokémon, Super Mario, Zelda o Final Fantasy entre d’altres, a càrrec del conjunt de percussió, conjunts de pianos, conjunts de guitarres, coral, orquestra i banda. Finalment i per acabar el concert, tot l'alumnat interpretà el tema de Tetris.


































Valorar l'esforç de tot el professorat per cercar i adaptar els diferents temes als seus conjunts així com els comentaris positius del públic assistent.

El proper cap de setmana, el públic gabellí podrà gaudir d’"Un musical d’ales i banyetes", a càrrec de l’alumnat del programa de Teatre Musical acompanyats de l’orquestra de professorat del centre. Tendrà lloc el dissabte 17 i diumenge 18 de juny al Teatre de Capdepera.

 

..