Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1015



A la cantonada de la primera corba del Passeig Marítim, davant el Porto Cala, s'ha instal·lat de l'escultura "Ca nostra" de Pep Bauzá, de forma definitiva. Una instal·lació formada per dues rajades dins d'una aurèola que li dona volum i centra de pla el moll de Cala Rajada amb la Torre Cega al fons. Les rajades, suspeses en l'aire, apunten cap a la mar. Una des del cel i l'altra des de la terra oferint imatges molt plàstiques.

L'autor ens ha manifestat lo content que està per poder tenir aquesta obra seva en un espai públic tan transitat i que espera que a la gent li agradi i s'identifiqui conceptualment amb ella. Lamenta que s'hagi torbat tant i que no hi hagi hagut un acte oficial, però, primer Costes i llavors l'Ajuntament en funcions no ho han fet possible. Falta la placa que quedarà instal·lada en pocs dies.

Mentrestant en Pep continua desenvolupant projectes i recerca. Participarà en un Màster a Barcelona de producció artística. Esperam que aquesta obra l'ajudi a potenciar la seva carrera artística. A Sa Cerviseria hi ha una exposició permanent de la seva obra pictòrica i escultòrica.

Enhorabona!

Temps tendrem per recrear-nos en l'escultura. Ara, de moment, vos oferim quatre imatges des de diverses perspectives.










Recordem que les esculptures de Pep Bauça  van il·lustrar l'anuari 2022 de Cap Vermell. Una rajada  il·lustrà la portada.