Actuaren a la Residència i al Centre de Dia per a gaudi dels que ja no poden trepitjar sols el carrer



El cert és que Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, l'entitat que ha gestionat enguany el Festival de les arts al carrer te, des de la seva fundació, una visió social integradora que ho trasllada a les seves programacions. En aquest cas han portat al Centre de dia El petit circ de monsieur moustache que va fer les delícies dels residents i auxiliars i suposà per a tots ells un gran dia de festa que els fa sortir de l'avorrida quotidianitat.



Al Centre de dia hi va anar l'espectacle revelació de la temporada POI, on en Guillem Vizcaino va encandilar al personal amb les seves baldufes. Tot i anar més allà de l'espectacle interactuà amb ells i mostrà aquesta proximitat que aquest públic tant necessita.



Gran iniciativa que no s'hauria de qüestionar les pròximes edicions. Ens consta que les direccions dels centres estan molt satisfets.


A Sa Xerxa volen contribuir amb aquestes funcions a acostar i mantenir l’interès pel teatre, també pels majors més vulnerables, que poden ser espectadors i gaudir com tothom compartint cultura de qualitat. És un experiència impagable poder fer teatre per a tots els públics, sobretot quan inclou tothom. Un encert que l'Ajuntament ho recolzi.