Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1178
Divertit espectacle de carrer amb la competició olímpica de fons i la participació del públic. Miquel Rechac jr. pujà dalt del podi.


Comèdia física i gestual a partir de dues netejadores avorrides de la seva rutina diària que entren en un món d'ensomni on la seva jornada laboral és retransmesa com si d'una competició olímpica es tractés.



Espectacle hilarant, satíric i ocurrent el que gaudiren devers cent persones a una vallada plaça del Centre Cap Vermell, que comptà amb unes estrictes i correctes mesures de seguretat. Certament els organitzadors devien esperar més gent ja que, de fet, quedaren fileres de cadires buides. 



Genial, ocurrent i graciós fou l'espectacle ofert per dues grans actrius, Berta Garriga i Mónica Suárez, que combinen el circ i la dansa amb l'humor. L'espectacle ja venia avalat amb el premi FETEN 2019 al millor espectacle de carrer i complí amb les expectatives. 



Llevat de l'entrada, emulant Monterrrat Caballé i Fredy Mercury amb el Barcelona 92, l'espectacle té un ritme trepidant on els gags se succeeixen sense donar descans a l'espectador.



Petits i grans gaudeixen de les peripècies artístiques farcides d'humor i acompanyades d'una locució que a tots ens sonà molt familiar: la veu en 'off' de Julia Luna, coneguda comentarista dels mundials de natació i els Jocs Olímpics de 'TVE'.



Els canvis de vestuari i el repàs a totes les disciplines artístiques mantenen l'atenció dels més petits. Per als més grans, els comentaris ofereixen una altra lectura més jocosa i irreverent.



Les actrius mostren grans habilitats de circ i una gran expressivitat. 



La neteja no deixa de ser el fil conductor de l'espectacle amb poals de fems i altres estris de neteja.


Com a bon espectacle de carrer també compta amb un apartat participatiu on tres espectadors han de competir en la recollida de fems.



Podi i medalles (amb mesures COVID mesurades) i Miquel Rechac jr. pujà dalt del podi i mostrà que els anys de tècnic teatral l'han dotat de bons i variats recursos interpretatius.



Les imatges són prou eloqüents. Una bona estona de gran teatre.



Però encara faltava el colofó. Per acabar, espectacular simulació de la natació sincronitzada en sec. Fantàstic!



També dir-vos que assistiren a l'acte representants del sindicat de Kelly's que gaudiren de l'acte i es fotografiaren amb les actrius.



En definitiva, gran espectacle que no hem pogut saber si és un esdeveniment aïllat o si forma part del Festival d'Arts al Carrer que cada any s'organitzava al nostre municipi. 



El que va quedar demostrat és que, si es vol, es poden organitzar activitats al carrer amb total seguretat i que a aquest Ajuntament li falten ganes.