Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2530
La instal·lació de les escultures coincideix amb el desplegament de les taules i cadires dels bars i els primers visitants



El passeig de Cala Rajada acollirà una mostra d'escultures de l'artista de Santa Margalida Guillem Crespí Alemany. Es tracta d'un conjunt de 15 peces de caràcter expressionista que es col·locaran ben aviat. "La reactivació de la Cultura al nostre municipi, també és prioritària. Aquest acte serà el punt de sortida per tornar a tenir aquell caliu cultural que caracteritza al nostre municipi", ha comentat el regidor de Cultura, Pere Terrassa.



Aquesta mostra de Crespí Alemany es completarà, com sol ser habitual els darrers anys, amb una exposició al Centre Cap Vermell. A aquest indret es podrà veure la faceta de pintor i gràfic de l'artista vilero. Es tracta d'obra sobre paper on els colors omplen la mirada de l'espectador. Són obres expressionistes amb els animals com a protagonistes. La intensitat i el cromatisme són els eixos d'aquestes obres.

"Ja començam a veure la llum al final de túnel, per això les dues mostres de Crespí Alemany es completaran amb visites guiades pels escolars del municipi i visites comentades de l'artista", ha explicat Terrassa. Des de l'àrea de Cultura s'estan començant a definir les línies mestres del que serà la programació post-pandèmia. La finalitat és recuperar l'activitat al més aviat possible i col·laborar amb el sector cultural local.



Tot i que s'inaugurarà oficialment a final de mes, a l'estar al carrer i a vista de tothom, la gent demana referències de l'artista. Per aquests, vos recomanam la web de l'artista, molt completa, per cert:

https://www.crespialemany.com/



Nosaltres ja hi hem anat...i temps tindrem per parlar amb ell!

Benvingut i Enhorabona!!!