Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1944
En una inauguració escalonada amb més de cent persones 



La "nova normalitat" ja és aquí. Semblava que tot el protagonisme seria de la normativa COVID-19: aforament i temps limitat, mascareta, inscripció prèvia, no refresc...però tot rodà com un rellotge. Els artistes s'esforçaren en convidar i inscriure la gent cada 30 minuts i pogueren atendre d'una manera més personalitzada amb cadascú dels visitants. Una vegada allà s'oblidaren els preàmbuls i tothom es centrà en les obres artístiques exposades.



Dues exposicions molt diferents però que comparteixen el fet que són dos autors de Capdepera, que és la seva primera exposició i la temàtica de la natura. Dues exposicions plenes d'il·lusions i de recerca on tot és novetat. 



Fou una inauguració molt concorreguda amb quatre sessions de 30 persones (19h, 19,30h, 20h, 20,15h) donat que els autors són locals però també que hi havia ganes de tornar a una exposició. Val a dir que tot i que cada exposició ocupa una sala diferent i que cada una sia una unitat per si mateixa, l'una retroalimenta a l'altra en qüestió de públic i tots ho acabam agraïnt. Assistiren a l'acte Agustí Nebot, regidor de Cultura, i els regidors de l'equip de govern Pere Terrassa i Marga Rico.



Linda Lyonnet presenta una col·lecció d'acríl·lics que sota el títol en francès, "natura en mouvement" experimenta amb colors i formes on predominen les flors, la mar i el foc. Una explosió de colors, plena de sensibilitat i un goig per la vista que es pot recrear en cada detall de cada obra.



 L'exposició de Pep Bauzà, MARE NOSTRUM, impressiona sols entrar per la seva instal·lació de l'esquelet d'una balena a escala real, en ferro. També hi ha les escultures de diversos peixos. Força i realisme a cada obra. Destacar el muntatge de les tres rajades a l'interior del cub o la llampuga. Sense oblidar de diversos quadres que ens evoquen la mar. 





El públic assistent s'ho passà d'allò més bé amb explicacions particulars o alguna més general. 



Temps tendrem des d'aquestes pàgines per parlar amb els autors en diferents entrevistes i recrear-nos amb les seves obres. 


Però recordau que no hi ha res com el directe i que és una visita molt recomanable amb uns horaris diaris molt amples i fins dia 30 d'agost. 



Certament, no semblen unes exposicions d'artistes primerencs. Són exposicions molt treballades i pensades i això el visitant ho detecta i agraeix.



Enhorabona als artistes i esperam veure'ls créixer, seguir la seva trajectòria professional i contar-vos-ho aquí mateix.



Aquí teniu algunes obres: