Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2960
280 dibuixos de l'alumnat del CEIP s'Alzinar al Centre Melis Cursach


Dimecres dia 6 de novembre es presentà al Centre Melis Cursach una exposició ben curiosa, molt colorista i plena de creativitat. Dibuixos dels alumnes del CEIP s'Alzinar fets a partir de personatges i de parts de personatges trets de l'obra de Gustavo.





L'acte comptà amb la presència de l'equip directiu del centre educatiu, del regidor de cultura i de l'artista. Tots destacaren la gran capacitat creativa dels infants i agraïren a Gustavo l'estímul que ha suposat la seva obra i la visita a les escoles. 






Recordem que tot l'alumnat de primària del Centre educatiu s’Alzinar realizà, a principis d’octubre, visites guiades a l’exposició de GUSTAVO, al Centre Cap Vermell de Cala Rajada.

L’activitat no va quedar sols en la visita ja que el servei de cultura de l’Ajuntament els va plantejar una activitat didàctica a partir d’aquesta exposició. Es tractava d’una doble proposta: per una banda, el colorejar un personatge de Gustavo; i per altra, la més interessant i creativa era que, a partir d’una part del personatge de Gustavo, els al·lots creassin un personatge. Inventassin. Imitassin el procés creatiu de Gustavo que havien vist a l’exposició.

Un corbatí, una capsa, una lluna o una escala han servit per inciar nous personatges.





La mostra és, com podeu veure, una explosió de color i creativitat. I be que ho podeu comprovar a les imatges següents:






El curs de 3er B posà titols als seus dibuixos. I al més pur estil Gustavo hem trobat títols com: "Home-escala busca el seu capell i el te en el cap"; "La rica con tres piernas, siete ojos y cuatro manos" o "El pulpo que estava enfadado con un cuadrado en la barriga".














Una exposició molt recomanable. 


















Gustavo mostra la seva satisfacció pel bell treball realitzat pels escolars i agraí a l'equip directiu i a tot el professorat el seu treball en vers a la  formació de les arts plàstiques. 































L'alumnat visitarà l'exposició al llarg d'aquesta setmana. D'aquesta manera pot veure exposat el seu dibuix i veure les propostes i interpretacions dels altres companys. Un final molt enriquidor de tota la proposta didàctica.












I recordau que està obert del 6 al 13 de novembre de 17 a 19 h. Dimecres 13 també obert de 10 a 12 h.

SA COTXERIA DEL CARRER FONDO. SALA D'EXPOSICIONS DEL CENTRE MELIS CURSACH. Carrer Fondo / des Centre, 9 CAPDEPERA