Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1826
Música, circ, teatre, art i artesania al voltant de la cervesa artesana


La quarta edició de les Nits de les Arts a Cala Rajada ha deixat un bon regust de boca a les persones que han passejat pel Centre Cap Vermell. Espectacles de circ, de música, de teatre... artesania, amb molta participació local i des de la senzillesa de les propostes han estat els ingredients d’aquests dos horabaixes del cap de setmana. La cervesa artesana, unes magnífiques tapes a uns preus populars han convençut els més incrèduls.

Han estat moltes les persones que s’hi han acostat, grans i petites, per gaudir i conèixer diferents gèneres artístics reunits a la plaça del Centre Cap Vermell de les 6 de l'horabaixa fins les 12 del vespre.



Les moixonies per créixer, dins de l'auditòrium en les seves diferents versions fan el delit dels més petits. Música i estimulació sensorial jugant per a 0 a 3 anys. 



A la plaça, el divendres, Lucas Patricis ens mostrà les seves darreres produccions i obrí l'escenari musical.



Mentre a banda i banda, la mostra de cervesa artesana i els artistes i artesans locals enllestien els seus productes. 



La diversitat de propostes i estils és la tònica d'aquest passeig agradós que fan les paradetes a un costat de l'escenari. Tot i que algú considerava que no tenien prou gent i que no se'ls publicitava adeqüadament.



Tot i això, en un moment o altra la gent passa per allà i gaudeix de veure productes que no troba a qualsevol mercadet.



I com tota proposta te la seva hora, a l'hora de sopar el bar estava ple, de gom a gom.



Els malalts de birra són un col·lectiu nombrós però al cap hi trobam els dos Rafels, Hernández i Nadal.



A les 19,30h la proposta de teatre-circ WATERFALLS. Un joc de poals, equilibris i aigua desbaratat que divertí, sobretot, els més petits. 





Del finissage de l'exposició de Gustavo ja n'hem parlat en un altra article. A continuació el grup Vers endins, ens oferí un concert del seu darrer disc de poemes d'autors mallorquins musicats.



I per acabar la primera jornada Marisa Rojas i Esperança Sureda oferiren el seu recital d'èxits i feren ballar els més agosarats.












Mentre, a l'auditori, la companyia Noctàmbuls oferia una peça de teatre breu que no deixà indiferent a ningú.











La segona jornada començà amb la proposta de càpsules de circ de la companyia Des-equilibrats alternant amb la música de guitarra de "Amb cor de cordes".







WATERFALLS repetiren proposta i èxit.





I per acabar, tres propostes musicals gabellines d'alt voltatge: Krazins, de música urbana. Tots aquets dois, el swing més autèntic, i Sustrandos, el pop-rock més actual.


Drew, el líder i veu de Krazins.





I, entre i entre, Ben arran, la proposta de dansa vertical que meravella a tots els que la descobreixen.






No acabarem sense mostrar en detall les propostes de les diverses paradetes artístiques que hi participaren.