Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 3144
Visites guiades, dansa, donatiu solidari i premis del concurs de fotografia en el marc de les NITS DE LES ARTS


Les nits de les arts tenen un espai i un temps molt especial dedicat a les arts plàstiques. Normalment, sol ser l'inici del nou curs expositiu amb un exposició de gran nivell. Recordam la de Bàrbara Weil, els dibuixos de Miguel Sarasate, Norbert Schäfer o Hendrik Jansen. Però enguany ha servit com a final de l'exposició de GUSTAVO, "Una vida intensamente feliz". Un punt i final tan brillat com tota l'exposició.

El divendres horabaixa i el dissabte matí la seva filla Bettina Peñalver va fer les dues darreres visistes guiades amb nombrós públic esperonat per la seva presència a l'acte. De fet, tot just arribar fou un allau de sol·licituts de signatures dels seus catàlegs.





Gustavo, com sempre tan explèndid, es recreà i personalitzà cada un dels catàlegs signats.





L'acte que posava punt i final a l'exposició fou un agraïment per part de Gustavo a l'Ajuntament per l'excel·lent organització de tots els actes organitzats al voltant d'aquesta exposició que encara estarà oberta fins dia 10 d'octubre.






A continuació, el grup de dansa format per Magdalena Garzón, Almudena Pardo i Martín Castro (músic)  interpretaren dues peces breus inspirant-se en les obres exposades.






A continuació, Gustavo, tal com havia promès, donà a l'associació SOM AQUÍ GABELLINS, la quantitat de 2000 € fruit dels guanys de la venda de catàlegs, serigrafies i altres objectes de record com tasses, imans o pins.






El col·lectiu SOM AQUÍ GABELLINS, es mostrà molt agraït per aquest donatiu que ben segur possibilitarà diversos tallers d'activitats i nous projectes al llarg d' aquest curs que comença.






Finalment, i abans de tancar l'acte una altra peça de dansa, Gustavo lliurà el primer premi del concurs de fotografia a Miriam Thelen que ha organitzat amb la revista Cap Vermell. 






La resta de premis s'han recollit al llarg d'aquesta setmana. A continuació, Massimo Pasqui, guanyador del tercer premi.








La vetllada es va allargar en un ambient molt agradable on Gustavo departí amb tots els presents. Mentres, a la plaça es projectaven les fotografies del concurs i un seguit de personatges dels seus quadres i el Forn de sa plaça tornava a mostrar els seus pastissos d'ametlla i garrova amb capses i camisetes dissenyades per Gustavo.