Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2071

Els músics i poetes gabellins participaren en el Festival de les arts al carrer a la platgeta idíl·lica de na Ferradura




Dissabte 22 ,a les 22h,  participaren els joves poetes i músics gabellins en un espectacle davant la mar, a na Ferradura de Cala Rajada, que congregà alguns visitants. Tot i que el calendari era massa proper, en el segon dia d'estiu, es realitzà un espectacle, on hi hagué poesia i música, combinada. Cada poeta triava els músics que volia com a acompanyament i realitzava una improvització, que s'ha de dir que sortí bastant bé. Mentre l'escultura de Joan Bennàssar mirava el cel fosc i estrellat i a l'altra banda ens acompanyava l'escultura de Gustavo; la mar calmada, serví d'escenari improvitzat i natural.



Seguidament, va ser el torn de Iván Martín, qui improvitzà juntament amb Núria García i Marina al saxo a més de Néstor al piano. Altres combinacions varen ser Clara, que recità un poema de Joan Cabalgante, qui l'acompanyà amb la guitarra, també sortiren sobre la sorra Yasmín Ferrer, qui s'incorporà més tard a l'espectacle, o Hernán "Viejo lobo", qui amb la seva guitarra i el seu pedal estrenà una cançó dedicada a l'immigrant. També una poeta alemanya improvitzà sobre les notes dels músics amb la seva llengua natal. A demés Sergio va fer rap, sobre la base harmònica.



Finalment, Matt, el presentador va fer que els músics s'aplegassin tots amb els poetes i realitzaren una interpretació final de "La vida es sueño" de Pedro Calderón de la Barca, mentre els assistents gaudien d'un entorn paradisíac; Mateu, el tècnic, també va estar atent al so en tota la vetllada. Una festa artística, d'allò més suggestiva a na Ferradura, que com el seu nom indica, té aquesta forma i el passeig facilitava la mirada sorpresa de qualque turista, que quedà bocabadat davant l'espectacle. Esperem que no sigui la darrera vegada que es fa. I consideram que hauria de ser una mica més prest!