Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2459


Michael Büstrin – Miquel, per als amics, un gabellí més -, després d'un grapat d'anys d'ençà d'aquella primera exposició a Café 3 en què ja ens oferí un tast de la seva sensibilitat, ara ha tornat. Ha tornat en plena maduresa personal i artística i en un moment pictòric altament productiu, com ell mateix ens confessà.

El Centre Melis Cursach acull aquesta represa de Michael Büstrin, en una exposició que es va inaugurar el passat dia 8, amb presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández, i d'un bon grapat d'amics, i que ara podeu visitar fins al proper dia 17. Es tracta d'una mostra bàsicament figurativa, però on també hi veureu tocs de rel expressionista i surrealista, paisatges desolats en què l'artista juga amb un cromatisme contingut, al costat de teles de colorisme llampant. I una menció especial a alguns retrats que completen el catàleg, un camp en què el pintor treu a passejar totes les seves capacitats, que no són poques. Com palesa el títol, "Timeless", és un recorregut atemporal que abasta distints períodes i ens apropa a diversos estils conreats per Büstrin.

Un altre artista local, un més, l'amic Miquel, d'una nòmina notable en quantitat i qualitat i de la qual pensam que ens podem sentir legítimament orgullosos. Artistes que afortunadament tenen on compartir la seva creativitat amb la gent del poble, tant al CMC com al CCCV. Si sou per Capdepera, entre les 6 i les 8 de l'horabaixa (els dimecres també entre les 10 i les 12 del matí), acostau-vos a “Sa Cotxeria” del carrer Fondo i deixau-vos seduir per les pintures de Michael Büstrin. No és gens difícil.