Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2073
Aquesta exposició forma part del programa "L'estiu a Can Melis"




Divendres dia 3 de juliol a les 20 h. tindrà lloc la inauguració de l’exposició de Barbara Radinger, “Mujeres-Hombres-Emociones”. Aquesta exposició forma part del programa de  “l’estiu de Can Melis”.

L’artista muniquesa resident a Mallorca des de fa temps, explora en aquesta exposició les sensibles relacions entre homes i dones i els escenaris on es produeixen. Les emocions que es generen queden paleses amb els  diferents llenguatges artístics que Radinger practica: pintura, collage, dibuix i escultura de petit format.

L’artista en plena maduresa creativa presenta en totes les seves obres una magistral rotunditat en el traç i una ampla gamma cromàtica que dona força a la seva iconografia.

Les figures antropomorfes que representa es troben gairebé sempre sense contextualitzar ni el temps ni en l’espai, malgrat que algunes de elles presenten en el tema referències cinematogràfiques o literàries.

L’interpretació del paisatge te la mateixa força que la representació humana, ja que son tractats en conflicte, de forma visceral. En definitiva, les emocions son les protagonistes de l’exposició.

L’exposició romandrà oberta del 3 al 21 de juliol de 19 a 21 h. Dilluns tancat. El dimecres dematí estarà obert de 10 a 13 h.