Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2241





El dijous dia 7, el Centre Melis Cursach va obrir les portes a una nova exposició, en aquesta ocasió una col·lectiva auspiciada per la revista Ala Est, un mitjà que recull l'actualitat de la cultura i el turisme de la comarca de Llevant. I, per tant, si visitau aquesta mostra us trobareu un tast de l'obra de cinc artistes d'aquestes contrades. Ells són el cala-rajader Mateu Estarellas, amb Joan Forteza, Carme Fuster, Marta Matamalas, Rogelio Olmedo i Llorenç Ramis.

Alguns d'ells ja havien duit la seva obra, de manera individual, a "Sa Cotxeria", i per tant ja en coneixíem - i apreciàvem - el seu quefer artístic. D'altres, com el fotògraf Joan Forteza o la pintora-escultora Carme Fuster, debuten entre nosaltres. I tots plegats conformen un conjunt divers, amb propostes molt personals, però igualment atractives. 

El batle Rafel Fernández assistí a aquesta inauguració i hi pronuncià unes paraules de benvinguda. També hi foren presents l'esmentat Joan Forteza i el pintor llorencí, Llorenç Ramis. En representació d'Ala Est, va prendre la paraula Marga Serrano, qui va agrair la bona acollida del Centre Melis Cursach per tal de dur a Capdepera aquest conjunt d'obres d'artistes de la comarca.

 Podeu visitar aquesta molt recomanable exposició fins al proper dia 16.

   











En un altre ordre de coses, poguérem apreciar les millores que recentment s'han duit a terme en el Centre Melis Cursach, especialment en les conduccions d'aigua, que vénen a millorar-ne molt l'aspecte. Aquest espai, a poc a poc, va assolint una personalitat que, pel que hem pogut copsar, els artistes aprecien en gran manera.