Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2036

Vint joves de Capdepera participen a Capdepera Integra


 

El departament de Serveis Socials ha posat en marxa el Projecte Integra que consisteix en realitzar activitats d'oci i temps lliure dirigides a persones amb discapacitat intel·lectual i necessitat de suport limitat i limitat/extens.

L’equip que duu a terme les sessions està format per voluntaris amb el suport i coordinació dels serveis socials de Capdepera i amb la col·laboració d'Aproscom Fundació, que realitza un seguiment del projecte i s'encarrega de la formació dels voluntaris. Gràcies als voluntaris, s’aprofita el projecte per promoure la igualtat i sensibilitzar a la comunitat per potenciar una integració real dins el municipi.

 

Actualment hi ha 20 joves que cada dimarts de 18:30h a 20h participen en aquest grup al centre Cap Vermell. S’intenta que a les diverses sessions els joves facin activitats diferents i adaptades a les seves necessitats. Ahir horabaixa participaren a “l’action painting”, una sessió de pintura col·lectiva i lliure amb na Laura Hedrosa, la coordinadora de l’exposició Don’art, que aquests dies s’ha pogut visitar al Centre Cap Vermell. La sessió d’ahir va fluir de forma agradable i divertida per a tots. Els usuaris pintaren amb pinzells i amb les mans i plasmaren la seva imaginació als llenços.

Si vols participar en el projecte "Capdepera Integra" com a voluntari o com a usuari contacta directament amb l'educadora social responsable del projecte dels Serveis Socials: Telèfons: 669 018 900 o 971 819 467 (ext 130).