Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 2399


Dèiem, l'any passat: El dia catorze del dotze del tretze serà una d’aquelles dates que algunes persones privilegiades podran recordar per haver estat testimonis de l’aparició d’un secret que estava molt ben guardat i que poques persones coneixien.



Ara, exactament un any després, el secret ha estat desvelat de bell nou, per a gaudi dels molts que pujaren al Castell aquest passat diumenge per a assistir a un espectacle total. I els encarregats de fer llum en el misteri foren els mateixos que dotze mesos enrere ja ens regalaren aquesta petita meravella. L'elenc va estar integrat novament per Joan Genovart, Matias Patricis, Pilar Díaz, Nicole Serapio, Ferran Miravet i Suso Rexach, amb la inestimable i imprescindible col·laboració de Sa Solera Gabellina - els millors pirates de tota la Mediterrània -, les corals Gabellina i S'Alzinar i l'orquestra N'Aladern.



Actors, músics i cantaires van estar a una gran alçada i contribuïren al magnífic resultat final. Tots ells es mogueren i parlaren, i ens contaren una història que tantes vegades se'ns ha recordat, però que mai, com en aquest espectacle, havia cobrat cos i s'havia fet tan propera i real. I tot de la mà d'Arnau Serra, autor i director d'aquests "secrets", qui ha estat capaç d'unir divulgació i entreteniment amb tota naturalitat i de deixar-nos una representació que duu camí de convertir-se en una fita imprescindible de les festes de l'Esperança.

"Cap Vermell" us n'ofereix les imatges, com no podia ser d'altra manera. El vídeo és de l'any passat