Nou Clot de Sa Grava





   Qui diu que no hi ha empreses a Cala Rajada que miren pel bé comú en pro d’un turisme cada pic de més qualitat , desestacionalitzat i abundós? La immobiliària “Mallorca Immobilien” ha posat en marxa un pla per potenciar el turisme d’aventura al carrer Eolo i Romani, anant cap a Cala Lliteres.  Ben al mig del cap de cantó d’aquests dos carrers estan construint un autèntic segon Clot de Sa Grava on s’hi podran fer tot tipus d’activitats. Ja fa quatre anys que treballen en la deconstrucció d’aquesta via davant la mirada atenta de les autoritats locals que els deixen dur endavant la iniciativa.

   En el Clot de Sa Grava II de moment hi cap un cotxe, però en el futur hi podreu anar amb tota la família a passar el dia a fer una paella, tirant-vos amb tirolina, fent rapel, visitant el zoo, llençant-hi fems, fent-hi excursions amb mountain bike, trekking...Tot a un preu increïble: 10 euros per dormir, berenar i gaudir del Cala Ratatata Vomit Festival. És a dir, exactament el mateix preu que costava l’any passat venir a passar uns dies a molts hotels d’aquesta vila elitista de gran bellesa natural.



   La cosa no acaba aquí, també estan posant obstacles i desfent les aceres per potenciar la medicina local apurada per la manca de clients (la ressaca i el balconing no dóna doblers: o se curen tots sols o se maten directament). El més probable és que aquest estiu les lesions de turmell, genoll i altres ferides derivades de les caigudes que s’hi produeixin animaran les avorrides consultes locals. 

   Ja podeu córrer a telefonar a Mallorca Immobilien (645 902 556) per felicitar-los per la iniciativa que des de fa quatre anys ens alegra la vida a visitants i veïnats. I per favor, si qualque dia qualcú a la sala veu la llum, que no ho pagui el poble sino el constructor que vol enriquir-se fent aquests apartaments.

I ara, per acabar, un Capdepera Blues:

Tota l’arena
se’n vol anar
de Cala Agulla
per descansar.

Està acabada
d’incompetents,
xusma barata,
i massa invidents
que no troben aigo
ni dins la mar.