Fa poc temps que s’ha posat a disposició del públic la Biblioteca Digital de les Illes Balears, un projecte que pretén posar a l’abast de tothom les publicacions científiques que genera la nostra universitat, a més de altres tipus de materials.
[Veure la presentació que es va fer fa poc aquí.]

Dins aquest projecte hi ha inclosa la digitalització de la Premsa Forana de Mallorca, i dins aquesta premsa forana hi ha, evidentment, la nostra revista Cap Vermell.

En aquesta adreça podreu trobar totes les edicions que es feren en paper des de l’any 1980 fins el 1996. Ara només resta, per acabar tot el procés iniciat, afegir els 10 darrers anys, de 1997 a 2006, per tal de poder tenir completa tota la col·lecció.

Evidentment, això vos pot dur hores i hores de feina o d’entreteniment, segons com es miri. És important consultar l’apartat d’ajuda per tal de poder fer les cerques adequadament.

En tot cas, el seu sistema de navegació vos permetrà recordar l’evolució de la nostra revista i, amb ella, l’evolució del nostre poble al llarg de tots aquests anys.