Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 2528
  No se  qui n’és el responsable...
 
..si n'hi ha!







 

   No sé a qui correspon el manteniment de les capses i casetes elèctriques  i  telefòniques que es troben pels nostres carrers. Ara bé, no estaria gens malament que algú fes alguna cosa (una inspecció, potser) per evitar que les capses elèctriques que hi ha al municipi no siguin perilloses.  I  de telèfons, tampoc no falten de malmeses. Perquè pensam que així com es troben, algunes, a més de perilloses, donen una imatge de deixadesa absoluta. 

Image

   Això d'electricitat, alta tensió, la senyal groga de l'homenet qui li cau un raig .... són coses que em donen respecte  just nombrar-les i ve't aqui que moltes se trobem trabades d'una forma barroera, quan no portes rompudes o obertes de bat a bat.

Image

   No sabem si és responsabilitat de la propietat, de l’empresa subministradora d’electricitat o de l’ajuntament, però l’un per l’altre..., ja veis. I aquestes imatges  només són un botó de mostra.

Image

Image

   D’altra banda,  resulta penós veure les instal•lacions (que per cert ens han costat una doblerada!) per a soterrar el cablejat, que es moren d'oi i es malmeten, sense que siguin utilitzades. No tenim ni idea de les passes que s’han de fer per al soterrament del cablejat elèctric o de telefònica, però és una autèntica vergonya que ningú ho solucioni: ni l’administració autonòmica, ni la central, ni la local és posen d’acord per a una cosa tan necessària com impossible.  Soterrar tot el cablejat dels nostres carrers és gairebé una missió impossible i les façanes acaben com acaben.



   Ja sabem que la culpa és molt lletja i ningú la vol però,  així no és excusa

Tres i no res