Ja ho vaig dir a l’escrit del dia 15.06.09, que tenia el pressentiment que no hi hauria eleccions a la presidència de l’Escolar, i així ha succeït.











   Després de tot l’enrenou que va originar la candidatura presentada per Biel Torres a darrera hora del diumenge i que fins i tot la candidatura de Toni Fajardo es repensava la seva continuïtat, segons l’equip de gent que formava part de l’altra candidatura, ha estat finalment la candidatura de Biel Torres la que ha decidit retirar-se i així deixar tancat el tema de les eleccions, proclamant-se president pels quatre anys vinents en Toni Fajardo amb el seu equip, amb tres incorporacions noves a la candidatura. Les seves raons tindrà en Biel Torres de tornar enrere la seva candidatura 24 hores després d’haver decidit que es presentava. També devia tenir les seves raons per presentar-se. El que no acabo d’entendre és que suposadament una decisió com aquesta es pren quan ho tens molt clar i parlat amb la gent que et dona suport i les coses estan clares i decidides.
    Un cop passat el tema de les eleccions, ja puc començar a parlar de la planificació de la temporada 2009-2010 i el que sí puc dir és que el tema dels entrenadors, pràcticament està decidit i el que ja és segur és la continuïtat de Mariano al primer equip. Abans d’acabar la temporada la directiva ja tenia ben clara qui havia de ser l’entrenador de la 1ª Regional, ja que el projecte de dur un entrenador de fora és en un principi per dos anys, i així ha estat. Segons una conversació que vaig tenir amb Mariano, també enguany s’ha parlat amb els jugadors de Capdepera que juguen fora i de tots els que s’han consultat les  seves intencions per la propera temporada, tan sols un fa contes tornar a l’Escolar (Mariño) i en queda un per confirmar (Adri), suposadament en Serapio també es quedarà a l’Escolar juntament amb en Nico i Fran que acaben el cicle de juvenils. De la plantilla actual, hi ha jugadors que hauran de cercar equip, ja que l’entrenador així els ha fet saber que no compta amb ells. Aquesta és per mi l’assignatura pendent de l’actual directiva, que no ha pogut, un any més, convèncer aquests jugadors per tal de que tornin a l’Escolar, tot i que el club sempre té les portes obertes, tant per anar com per venir, i els jugadors fan el que creuen més interessant per a les seves aspiracions esportives i són ben lliures de fer el que vulguin. Donat com estarà la propera temporada la categoria de Preferent, en la qual prendran part quasi tots els equips de la comarca de Llevant (Carde, Serverí, Artà i Manacor) és ben normal que els jugadors vulguin jugar a una categoria superior de la que té ara mateix l’Escolar.
    De tot això en tinc la meva opinió personal i així ho faré saber directament a l’entrenador, ja que fins i tot ell mateix m’ha demanat que ho faci, i com que no tinc cap problema de fer-ho en parlarem d'asseguts a una taula, amb un bon sopar (que pagarà ell, he he).
   Jo tan sols tinc un desig i és que es formi una plantilla competitiva al 100% i que sigui l’any que ve quan es tinguin clares opcions de pujar a Preferent, ja que enguany no ha estat així. Fins i tot hem estat en situacions molt compromeses.
   Aprofitaré per donar l’enhorabona a Toni Fajardo i a tot el seu equip per la predisposició de quedar quatre anys més a fer feina per l’Escolar d’una manera totalment desinteressada.

Manuel Muntaner