Per què i com configurar Internet Explorer 7 per tenir el català com llengua predeterminada en la navegació? És molt fàcil.

Per què es té en compte la llengua que es predetermina en el navegador?

  • En un web multilingüe et sortirà per defecte la plana en català quan el sistema reconega el català com la llengua del teu navegador.
  • Si descarregues un programa multilingüe, aquest es baixa en la llengua que tens configurada en el navegador. Per tant, disposaràs més fàcilment de programari en català si el teu navegador està correctament configurat.
  • Els administradors de webs, a més, fan servir la llengua que detecten com a predefinida en els navegadors com una estimació dels visitants/parlants de la llengua. Si per exemple les visites amb navegadors amb el català com a llengua preferida no suposa un percentatge elevat, poden decidir deixar d'oferir planes en català. Així, que les empreses multinacionals tinguen webs específiques en català pel seu mercat catalanoparlant també depèn del fet que el català siga la teva llengua predefinida.



Configura't el navegador en català:

  1. Al menú de la part superior de la pantalla, clica a l'opció Eines (Herramientas).
  2. Tria Opcions d'Internet.
  3. Ves a la pestanya General, s'obri una finestra i a la part baixa d'aquesta, clica el botó Llengües.
  4. Si el català no es troba entre les llengües que hi veus, l'has de trobar entre el llistat desplegable i clicar al botó Afegeix.
  5. Mou amunt el català fins que estiga a dalt de tot, el primer de la llista.
  6. Clica a D'acord i tanca l'aplicació

A continuació teniu un vídeo demostratiu de la configuració de l'Internet Explorer 7:





Tota l'informació al respecte la trobareu a

http://www.youtube.com/user/fundaciopuntcat

http://navegaencatala.cat/perque.html