Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 3064
   

" Estic segur que la major part dels habitants de Capdepera i Cala Rajada pensen que viuen a un municipi indiscutiblement meravellós"




   I és cert.
   Qui no s'ha aturat de tant en tant simplement a observar el seu voltant, ja sigui des del far, el port, el castell, el mirador de sa Font de sa Cala, o moltíssims altres llocs? Però, quanta gent s'ha aturat a fer això mateix de nit? L'objectiu d'aquest petit "reportatge" és mostrar que, quan fa fosca, el nostre municipi pot ser tan bonic como ho és durant el dia o inclús més, aconseguir que la gent que vegi aquestes fotografies i no se n’hagi adonat de la bellesa de Capdepera de nit, ara s’hi fixi un poc més i així pugui apreciar més el nostre poble, un poble que té molts de racons d'on es poden obtenir unes vistes meravelloses, i millors fotografies, ja sigui de dia o de nit. I, és clar, en aquesta mena de reportatge no s’hi troben ni la meitat de tals  racons. Però bé, ara ja es troba en les vostres mans, i ara sou vosaltres els qui heu de cercar aquests llocs i gaudir d’un paisatge únic."

Image
Foto 1:Esglèsia de Capdepera 

Image
Foto2:Pujada al castell 

Image
Foto3:Castell  de Capdepera

Image
Foto4:Capdepera 

Image
Foto5:Far de Capdepera 

Image
Foto6:Capdepera-Cala Rajada 

Image
Foto7:Son Moll

Image
Foto8:Túnel des vidriers  

Image
Foto9:Carrer Ciutat, solitari

  Cal dir que aquestes fotos no tenen cap tipus de processament amb Photoshop pel que fa al color, vull dir que el color de la foto de Son Moll, per exemple, és natural, és el color que hi havia en aquell moment.
  Esper que us agradin les fotos.


   Rodolfo Ceprián
   Kolo