Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 2911

  A continuació presentaré una sèries de qüestions que comencen a preocupar-me ...

Image

    A continuació presentaré una sèries de qüestions que comencen a preocupar-me i que veig, per premsa i plenaris, no s’estan aclarint.

   1. Reforma del port. Benvingut sia la millora. Redundarà a l’embelliment de Cala Rajada. Ja era hora. La meva preocupació és si van a bon ritme, ja que sembla que aquesta reforma no estirà acabada per principis de la temporada turística, que està a punt de començar. Quan esperen que s’acabi l’obra?.

Image

   2. Carrer tallat davant l’hotel Son Moll. Ja sabem que l'Ajuntament obeeix les ordres dels jutges i té precintat el carrer, però fins quan?. La temporada està per començar i entre això i la reforma del Port de Cala Rajada semblarà una casa en obres sense acabar!. Han fet ja alguna gestió al respecte?.
 

Suggeriment:

   1.  La sala multiusos de Cala Rajada:
  Enhorabona per la idea. Ja es trobarà un nom més atractiu, per què això de multiusos no agrada gaire. Penseu que s’hauria de trobar un nom que quedi bé en castellà, català, anglès i alemany bàsicament (per exemple Auditòrium de Cala Rajada, Centre d'Actitivats Socials, Culturals i Turístics de Cala Rajada, Punt d'Atenció al Ciutadà i al Turista de Cala Rajada, Centre d'Afers Socials, Culturals i Turístics de Cala Rajada...).
     L’únic que em preocupa és el manteniment que tindrà aquest centre. Esper i desig que després de l'espectacular inauguració que tindrà no acabi en l'oblit i el desús per part dels polítics i que acabi essent un centre correcte per defora i buit i abandonat per dintre. El temps ho dirà...
 
Referent al darrer Ple:

   1. Referent al conflicte "Basures War", entre na Maria i na Pilar:
  Na Maria Orts s’ha posat en evidència. Resulta increïble com es transforma la gent quan està al poder i quant està afora. És lògic que cada un defensi la seva gestió però lo de na Maria ja no té nom. Cal reconèixer els seus errors i si ara hi ha problemes amb la recollida selectiva no s’ha de quedar tan panxa dient que és per culpa de l’actual regidora que no ha sabut implantar el sistema. És evident que si hi ha problemes d’implantació el problema no és un problema el que hi ha, sinó son varis. 

Image

   L’equip de feina de l'actual Regidora és el mateix que la que tenia na Maria i per tant, si hi ha hagut problemes de planificació i d’execució és obvi que els problemes són interns del Departament de Medi Ambient. Si no hi ha servei a sa Pedruscada i aquest està contractat qui ho ha de detectar son els treballadors, no el Regidor. Si hi ha hagut descoordinació amb les informadores qui té la responsabilitat és el Cap d'Àrea, i no el Regidor. L’únic que se li ha de demanar a la nova Regidora és que si ella mateixa ha detectat errors hauria de saber qui és el responsable per no haver fet la feina correctament i actuar amb conseqüència. I a na Maria i a la resta de Regidors amb personal a càrrec els hi dic el mateix, són els responsables polítics però no els caps d’àrea. Na María Orts s’ha passat tres pobles criticant la gestió de la nova regidora, quant na Pilar l’únic que ha fet ha estat heretar el que ha deixat na María (estructura, procediments, distribució de feines amb el personal...), si l’execució dels projectes no tira endavant és, tal vegada, perquè aquesta estructura heretada no funciona. A vegades, com en el futbol, per posar molts davanters no faràs més gols. Doncs aquí és el mateix, no per tenir més personal funcionaràs millor.
 
   2. Referent al "Beach conflict".
  Seguesc dient que na Maria té una cara molt dura i per les pròximes eleccions rebrà un cop electoral molt dur. Referent a tema platges, s’ha tornat a posar en evidència. Si realment era tan ràpid fer uns plecs i ella ha tardat un any i mig en fer "una feina i mitja" com ha dit..realment és que no es tan ràpid fer uns plecs, no?. I torn a repetir, resulta increïble que tingués a disposició una quantitat de tècnics important per després tenir tants problemes per executar projectes...per això hem torn a demanar, què fan durant tot el dia els del Departament de Medi Ambient?....els resultats no arriben i el cost que ha suposat posar en marxa aquest Departament, a més de les ampliacions dels contractes amb les concessionàries i que la responsabilitat d’aquestes implantacions depèn d’aquesta àrea, ha significat un augment pressupostari de gairebé un 300% per a dites partides. Per això un Departament de Medi Ambient?, per a que tot ens surti més car?. No ho entenc.
    No critic les altres àrees municipals perquè valorant el cost econòmic que signifiquen i els resultats que s’obtenen, la balança està força equilibrada i molts resultats redunden en la millora urbanística o cultural del municipi i no en valorar o quantificar si anem o no cap a la sostenibilitat...No creieu que són xorrades?.
   Medi Ambient fa uns anys no suposava costos exagerats i en canvi ara, amb més personal a càrrec, ha triplicat el seu cost i els costos directes i indirectes que depenen d’aquest departament també s’han triplicat...No ho entenc. Està clar que la vida evoluciona, que hi ha millores que fa anys no eren viables però això de "todo vale" no hem sembla bé i aquí na Maria, quan era Regidora, no ha sabut manejar bé. Què val implantar el porta a porta a Cala Rajada?, mils i mils d’euros?, bé!, és igual l'Ajuntament paga. Ì els tècnics?, no tenien res a dir aquí?. No ho entenc...
 
   3. Sobre el "Major conflict".
   Referent a la dimissió del Batle. Personalment crec que havia d’haver dimitit. Però també dic que si ell no vol, està legitimat per seguir endavant, i no s’ha de cercar més històries. Consider que si hagués dimitit el seu honor personal i polític no hagués quedat ferit. Amb el temps tot s’arregla...

   Fins aviat


Uababalubabalambambú