La saviesa dels nostres lectors i lectores s'ha fet palesa a l'allau de les enginyoses propostes que ja ens heu fet arribar.
Més problemàtic serà com ho sotmetem a votació. Però ho farem!!!!

Volem felicitar els qui heu descobert que aquest article estava situat a la secció d'humor.
Som-hi!!!
Tot per Capdepera!!!

Regalar 100 euros a cada turista que pasi les vacances a Cala Rajada.
(enviat per A.H.)





Subvencionar els camps de golf .
(enviat per R.V.)




Pujar els sous als polítics.
(enviat per 17 R.)




Continuar redactant Normes Subsidiàries
(enviat per C. O. d’A. I.B.)




Aixó que ens ha tocat és la loteria de Nadal.

Crec que seria interessant que amb aquests doblers es faci "algo que deje huella". Jo muntaria una megabomba hidràulica que xuclás aigua de la mar y la portàs a Capdepera a l'alçada del Castell i d'allà que davallàs per l'autovia una altra vegada a Cala Rajada, i així podríem davallar amb piragua i no amb cotxe, seria la falca blava.

Segona part del projecte.

Muntar un remuntador de piragües perquè una vegada a Cala Rajada el remuntador pugi la piragua una altra vegada a Capdepera.

Tercera part del projecte
Piragüing

Què es aixó?
A l'entrada de Capdepera s'hauria de fer un aparcament per als visitants. Amb el tiquet de pàrking i previ pagament d'una quantitat tendrien dret a utilitzar la falca blava per anar a Cala Rajada.

Hi hauria l'opció de muntar un forfait, sobretot els dies del Mercat Medieval i de la fira de la llampuga.

Crec que d'aquesta manera tothom parlaria de Capdepera no només per la llampuga i el Mercat Medieval.

Salutacions d'un lector




Hola a todos.
Yo teniendo en cuenta que este dinero que el gobierno va a repartir tiene que ir destinado a la ejecución de obras que generen trabajo, intentaría que esta inversión generara trabajo mas halla de la ejecución de la obra propiamente dicha y como complemento, si fuera posible, que generara beneficio, para las arcas municipales.

La actual crisis, nos  ha demostrado que el liberalismo a ultranza, no es la solución a todos los males de la sociedad, como nos intentaron vender los defensores de este modelo de política.

Una de mis propuestas de donde invertir este dinero, pasa por la creación de una gasolinera de propiedad y gestión municipal, que acabe con el monopolio existente en nuestro pueblo, que además podría generar beneficios para las arcas municipales, que se podrían seguir reinvirtiendo en el municipio, sin freíros a impuestos.

Mi segunda propuesta seria crear en el antiguo vertedero de basura una planta de energía termosolar, esta es la mas novedosa tecnología de generación de energía eléctrica, que seria en el verano cuando mas producción de electricidad genera precisamente cuando el pueblo mas la necesita y esta energía  la vendería a gesa. Otra forma de crear puesto de trabajo y beneficio para las arcas municipales.

Rafael Morante (FALY)





Crec que a la fi es podria envestir amb l'estació de tren soterrada. Si cada municipi prioritzàs aquesta infraestructura, en quatre anys tendríem metro per tota l'illa. Un transport de qualitat.

Plataforma





Tenim entès que la piscina, quan s'obri, si sobri de veres algun dia, els diumenges (que és quan hi pot anar tothom) estarà tancada, per tant:
I si habilitàssim la bassa de Son Jaumell com a piscina?
També seria un bon lloc per a iniciar-se en el submarinisme.

Socis del centre subaquàtic de Llevant





Laughing  Hola amics de "Cap Vermell", ja sé que la idea d'arreglar els carrers del poble de Capdepera i Cala Rajada seria molt costosa, però no seria mala idea que, almanco, tant a Capdepera com a Cala Rajada arreglassin els carrers més transitats, els principals, perquè ara sempre has d'anar esquivant clots i forats, i, a vegades, intentant esquivar-los et fiques en un de pitjor...
Una saloutació i felices festes a tots,
Isa Martínez
 




Esperam la teva proposta:
 
No demanis que pot fer l'Ajuntament per a tu,
sinó que puc fer jo per Capdepera