El meu líquid amniòtic es troba sortint de Cala Lliteres a mà dreta, passades les tutes, de blau elèctric hipnòtic. On hi ha els bancals d’arena, els jardins de posidònia, les roques salvatges i l’aigua més transparent del món. És allà quan, en retrobar l’estiu, faig una alenada, me submergesc ben al fons, i retrob el sentiment d’haver tocat mare. I si això és la meva placenta de calma, la que any rere any m’espera inalterable després d’haver suportat un rigorós hivern més de nortades, el meu cordó umbilical és Cap Vermell. Amb això ja basta per estar agraït per sempre a la gent que en formau part. Però a més, vos vull agrair que organitzassiu i m’encoratjàssiu a fer la presentació d’aquest somni/curolla/negoci/pla B en forma de cervesa a “La Ponderosa”. M’ha servit per retrobar dos vells amics com en Toni Navarro i en Paco Barbón, a qui també he d’agrair el suport i ajut. Tastar les herbes que de triple maceració que ha creat en Toni i les cerveses que ha elaborat en Paco ha estat més que un privilegi. En fi, i retrobar aquelles cares que t’han acompanyat des de la infància, què vos he de dir? Gràcies, gràcies a tots per una horabaixa a “La Ponderosa” tan guapa.


I després de tant de sentimentalisme i tanta poesia d’aficionat, no per això menys sentida, anem per feina. Molts m’heu demanat on podeu comprar aquesta virgueria que hem fet amb mango. Vet aquí:

- A Cala Rajada la podeu trobar al Bar Malibú de damunt Son Moll i l’herboristeria de na Cati a l’Avinguda Cala Agulla i a “La Ponderosa” de Toni Navarro.

- A Artà al bar museu Art Artà; restaurant Sa Torreta; Licors Moyà i, properament (hem acabat les existències) a sa cooperativa. A Palma a la botiga especialitzada en cerveses “Del Món” i als bars del Triangle de les Beermudes: Lorien, Guirigall i Atomic Garden.   La intenció és vendre-la a moltes més bandes, però encara estam organitzant la distribució. Ja vos aniré informant de les novetats i a veure si ben prest vos puc donar a tastar una cervesa amb l’aigua més transparent del món -la que hi ha sortint a mà dreta, passades les tutes elèctriques-, entre altres ingredients d’aquesta gran i estimada roca mediterrània.