Entre sexe, coca i corrupció urbanística, el PP viu moments de crisi 

   Tal i com vos podeu imaginar amb el títol utilitzat, avui toca parlar del PP. Personalment, no sé què succeeix amb aquest partit, almanco darrerament, en què es veu que el vici és el protagonista d'escàndals públics. Sense cap dubte, i posaria la mà al foc, hi ha casos similars als altres partits i això no és una qüestió única del PP. Ara bé, al final resulta que sempre enganxen els del PP!
 
Entre sexe, coca i corrupció urbanística, el PP viu moments de crisi. Al meu parer, malgrat els darrers episodis, en el fons el PP viu moments de crisi en els seus fonaments, en la seva ideologia, molt llunyana de la de la majoria dels joves i massa prop de les classes acomodades i d'edat avançada. Sense cap dubte, aquest darrer col·lectiu representa un nombre important de vots, però el PP necessitarà canviar els seus discursos si no vol quedar desfassat i viure en una constant hipocresia com la que pateix actualment.

Senyors, no hi ha cap problema en en el fet que hi hagi militants del PP que siguin homosexuals..., però, per favor!, que després no votin en contra dels matrimonis gais!. Aquest és un de tants exemples que el PP no ha sabut dominar o adaptar-se als nous temps. Fa deu anys, la postura actual li servia per tirar endavant. Però deu anys, en el fons, són pocs, i passen depressa, i sembla que en moltes qüestions, especialment d'àmbit social, el PP queda en fora de joc.
 
Qui es creu que en Rajoy digui que el PP està amb els "currants"?. Ens estan prenent el pèl? Si de veritat estan amb els currants ho han de demostrar durant molts d'anys i no només en campanya electoral.

 I com aquests, mil exemples: per què els polítics del PP tenen un caire "de sobrats" i no més humils?, per què donen més la impressió que "van d'amagades"? Els altres també ho fan, però crec que són una mica més transparents, o almanco ho semblen, i això s'agraeix molt.
 
Amb tot això no vull dir que el PP estigui sentenciat a mort, però sí que necessita una neteja de cara important, tant pel que fa al PP Balear com al nacional. Necessiten nous missatges per a il·lusionar la gent. Fa falta que donin la imatge de bons gestors i gent treballadora, i que xerrin dels temes que realment preocupen als ciutadans (arribar a final de mes, l'atur, el medi ambient, la violència de gènere...) Que ja ho fan?, sí, però al meu parer empren una postura i uns missatges molt superficials en aquestes qüestions. El terrorisme?, sí, clar que ens preocupa, però no amb el tarannà crispant del senyor Rajoy i amb el discurs gairebé monotemàtic que li dóna al terrorisme, no creieu?


El PP viu moments difícils, com abans els vivia el PSOE en la seva època post-González. L'única diferència és que a Balears també tenen problemes, i grossos. Caldrà que cerquin gent nova, creïble i preparada, que estigui per fer feina i no per fer negocis. Ah!, i també per jugar menys al golf...
 
Fins a la pròxima

Auambabalubabalambambú