MÉS CURTET JA NO HO POT SER

 

P'en Tomeu d'es Forn
    *** ¿I com deu ser, com així, l’Ajuntament de Capdepera no s’ha integrat en el “Consorci local de municipis turístics?  Artà, Son Servera i Sant Llorenç ho han fet. ¿O és contraproduent per a Capdepera pertànyer al Consorci?.

     Bé, tal volta sigui més productiu per als gabellins continuar marcant diferències…

     Somriu, estimat lector, malgrat sigui un somriure trist, ja que més trist que això és la tristesa de no saber somriure.

 

*** “Ca’n Segura” de Muro  “enforna”  els seus darrers pastissos, desprès de 80 anys tenint el  forn encès, i tanca les portes. (Última Hora).

    I, ara, ¿com hauran quedat els pastissos si els han deixat  dins el forn encès ja fa tant de temps i  han  tancat portes?

*** Capdepera fa campanya contra els dipòsits de residus descontrolats.  (Ara Balears).

   Ens havien informat que aquest tipus de dipòsits amb qèe compta Capdepera  eren revolucionaris. Per tant, no deu ser gens estrany que es descontrolin...

 

*** Valdés,  pare de bell nou. Vera, es la tercera filla del porter del Barça i la seva dona, i la primera nina de la família. La parella ja te un nin de 4 anys i un altre d’un any.  (D.M.)

   Idó, si es la tercera  filla, ¿com és aixó de que és la primera nina de la família?   ¿ I què son,  3  o 5 el total del fills d’en Valdés?*** Tots els homes són iguals. (Winkal)

   Sembla que aquesta frase fou inventada per una dona xinesa que no trobava al seu home.

 M’encantan els rumors sobre la meva persona, així em puc assabentar de coses que ni jo sabia que hagués fet.