Badades (4)







 
 
  Suma i segueix del titulars de premsa que, des d’anteriors col·laboracions, anam recollint:  

  ___ “Línia blava pintada sobre el paviment significa zona ORA o estacionament  limitat” (Revista “Autoscoles”).
    Si això és així, que ho és, a Capdepera no són correctes les senyalitzacions blaves existents a alguns carrers i s’haurien d’esborrar. Si del que es tracta és de fer més polits els carrers, ¿per què no pinten les línies de color fúcsia?.

   ___ Travessar , la circulació rodada, el  carrer Elionor Servera, a Cala Rajada, pot durar més de 15  minuts”  (DBalears)
    Un suggeriment, a qui correspongui: Amb la col·locació, a l’entrada de Cala Rajada, d’una senyal de circulació preferent, tal volta els turistes que van en cotxe no s’haurien d’aturar cada dues passes per deixar passar els que les surten de la dreta – alguns ni respecten els “stop” i provoquen accidents –. Simplement, senyors del timó de comandament, una senyal de preferència a l’entrada de Cala Rajada, faria que la circulació es tornàs més fluïda. S’ho pensin abans que arribi l’hivern…

___ “Dona multada per no deixar orinar a dos individus a la porta de casa seva. La dona les tirà damunt un poal d’aigua” (Revista “Sa Font”)
      Segurament, la pobre dona, fou multada per tirar aigua a la via pública…

  ___ “El jutge envía a presó l’home que va matar el seu company de pis” (Diario de Mallorca”).
    És de suposar que el mort devia ser el company del l’home detingut, ja que el titular de la notícia dóna peu a creure que es tracta d’un company del jutge. 

  ___ “No podem comprendre el segle XVII sense “El Quijote” de Quevedo… ni la Guerra Civil sense Manuel de Falla o Garcia Lorca” (Genoveva Casanova a la Revista “Semana”).
     Quan Genoveva acabà de parlar, el periodista la va felicitar: ”Gràcies –digué Genoveva–, ès que m’havia documentat força, prèviament. “. Ja es veu, ja…   

Genoveva Casanova

Amb petites dosis, entra mès lleuger, no ho trobau?   
 
Cullerada de mel.-   En aquesta ocasió, la cullerada dolça ha de ser, indefectiblement,  per a  Miquel Mulet Bujosa, rector de les parròquies, capelles, oratoris i santuaris del municipi. Un capellà que, ben segur, deu anar sobresaturat de feina i que, a més, ha tingut l’encert –  al mateix temps d’altres religiosos que han assolit les noves tecnologies a Mallorca – de connectar les nostres esglésies a Internet, augmentat així la difusió amb què ja comptava mitjançant la pàgina web de les parròquies de Capdepera i Cala Rajada, i amb la finalitat de transmetre la fe als que encara no són del tot fidels. Poder seguir la missa i altres actes litúrgics des de casa podria provocar una desbandada dels poc feligresos que resten a les parròquies. Així i tot, enhorabona, don Miquel.                                                                                                                     

Tomeu d’es Forn