Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 389
Xerrada-taller sobre l'ús adequat de pantalles a la infància.


Clica augmentar la imatge

 

DIRIGIT A: pares, mares i els seus fills i les seves filles de 0 a 6 anys.

Consistirà en una primera part explicativa amb els pares i mares i una segona part més dinàmica a la que també hi participaran els infants.

S'oferirà un ESPAI DE JOC amb supervisió i dinamitzat per professionals dels centres educatius i/o de l'equip de benestar social.

INSCRIPCIONS: 659201062 (places limitades)

Vos hi esperam els dies:

9 de novembre a les 18h: CEIP S'Alzinar

16 de novembre a les 18h: CEIP S'Auba

23 de novembre a les 16h: EEI Es Ferreret

30 de novembre a les 16h: EEI Eriçons

Els infants d'avui en dia estan creixent en un entorn molt digitalitzat. Aquest fet pot suposar un repte pels pares i mares a l'hora de donar resposta a la constant demanda dels seus fills i filles. Amb l'objectiu de donar suport a les famílies a fer-ne un ús adequat, des del departament de Benestar Social, coordinadament amb els centres escolars del municipi, s'ofereix aquesta xerrada-taller "Creixent en l'era digital".

Aquesta activitat va dirigida a pares i mares de nins i nines d'entre 0 a 6 anys, i consistirà en una primera part explicativa amb els pares i mares i una segona part més dinàmica a la que també hi participaran els infants. Durant la primera part s'oferirà un espai de joc amb supervisió i dinamitzat per professionals dels centres educatius i/o de l'equip de Benestar Social.