Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 771
Presentació del llibre VERSOS PER RECITAR de Pere Orpí a les 19,30 h i el concert TRES POETES AMICS a càrrec dels Arpellots a les 20,30 h.

   

Aquest divendres dia 28 d'abril tendrà lloc a l'espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar dos actes que conformaran una vetllada poètico-musical d'alt nivell: 

En primer lloc, a les 19,30h, Pere Orpí i Joan Cabalgante presentarà el llibre VERSOS PER RECITAR, la seva obra poètica completa editada per Cap Vermell. 
Pere Orpí a la presentació del llibre diu: "Em sent quasi obligat a donar la raó a moltes persones que han comentat que els meus versos, en general, tenen musicalitat, encara que no portin el suport d’una partitura. M’ho va recalcar sovint el P. Antoni Martorell, el compositor amb qui tantes obres vaig compartir. Sempre m’he esforçat perquè siguin senzills i eufònics, que sonin bé i agradin a qualsevol persona, tant si són cantats o recitats com si es llegeixen en silenci. El títol del llibre, per tant, s’ha d’entendre en el sentit que són aptes per recitar. Però que ningú s’hi senti obligat".

A Continuació, a les 20,30h,  el grup ARPELLOTS, farà un concert sobre poemes de Maria Antònia Salvà, Josep Calafat i Miquel Costa i Llobera, TRES POETES AMICS, tots tres amics, pertanyents al moviment literari de l’Escola Mallorquina.
Arpellots Havaneres Band és un grup que des de fa 27 anys ha actuat a la majoria de pobles de Mallorca i també a Catalunya. Té publicats quatre discs i en breu veurà la llum el darrer treball discogràfic titulat TRES POETES AMICS.

Una vetllada molt recomanable. Entrada de franc.

http://www.espai36.cat/ca/