Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1286
.

Continua l'excelsa programació de l'espai Gustavo que ens ofereix diverses visites guiades i un concert de nivell internacional: "DYLAN's DREAM"

"Dylan's Dream", Rock -Blues -Country americà -Folk i Rock'n Roll, experimentats i apassionats músics que. sota el lema "els temps estan canviant", la gran obra artística de la vida de Bob Dylan (guanyador del Premi Nobel de Literatura en 2017) inspiraren a un públic intergeneracional.
A més dels fans de Dylan i dels assistents als concerts en general, aquí es reuniran els amants de la música, des dels hippies fins als yuppies. La selecció de cançons abasta un període de 60 anys i Dylan's Dream ofereix clàssics de Dylan com "Knocking on heavens door", "Tambourine Man", "Blowin in the wind", "Like a rolling Stone", "Hurricane", i moltes altres joies, que són emocionalment commovedores i impressionants.
Si voleu saber-ne més, aquesta és la seva web: http://www.dylans-dream.de

Quan a les visites guiades, dir-vos que són una gran oportunitat de conèixer l'obra de Gustavo explicada per la seva filla Bettina. Els dissabtes 2, 9 i 30 d'octubre a les 11,30h.