Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1345
Dijous, dia 3 de juny a les 18,30 h a l'ESPAI GUSTAVO -carrer Major, 10-

 L’autor i col·leccionista d’art Jürgen Heitbreder ha escrit un retrat molt original de l’artista Gustavo. Associa les teles de Gustavo amb superfícies de projecció per a les seves “escenes cinematogràfiques”: les figures característiques de Gustavo i els títuls imaginatius de les seves obres provoquen una espècie de “cinema mental” a l'espectador que els permet fer volar la imaginació.

Són més de 250 pàgines que contemplen un panorama molt complet de la feina de Gustavo i en especial a Capdepera. El llibre és semblant a un catàleg i està il·lustrat amb moltes fotos d’obres noves i antigues, així com de la vida de Gustavo, i ofereix impressions informatives i completes de la incansable creativitat de l’artista que ara té 82 anys. Com extra artístic,  cada llibre adjunta una petita serigrafia original signada i numerada.

Després de la presentació, l’artista i l’autor estaran disponibles per a signar i també hi haurà una petita sorpresa musical. 

Aquesta serà la primera activitat cultural que Gustavo vol impulsar a la seva galeria i que la pandèmia ha impossibilitat fins ara. 

Donat que l'aforament és limitat, convé reservar plaça al 

Tel. +34 971 67 79 73 (també WhatsApp) o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.