L'associació Estel de Llevant presentà a Capdepera una funció plena d'amor, emoció i dignitat



Estel de Llevant i Estepa Teatre presenten una creació col·lectiva al voltant dels viatges partint de la seva pròpia experiència. A causa de l'estat d'alarma decretat per la Covid 19, es van haver d’aturar. Davant aquesta incertesa va sorgir la idea de passar de l'obra tradicional a un nou format: el ràdio-teatre il·lustrat. Però el projecte encara podia créixer més. Si fèiem il·lustracions dels relats, no només tendríem el format sonor sinó també el de vídeo. Així, el projecte no parava de créixer i d'involucrar més artistes. Els relats anirien acompanyats d'il·lustracions.
La idea finalment va ser la de fer parelles artístiques. Cada parella estaria formada per un pintor d'Estel de Llevant i un pintor professional convidat. El resultat que es presenta és una petita representació, una projecció de vídeo i una exposició de les obres dels artistes.






A l'entrada del teatre hi ha l'exposició de totes les obres que han fet els artistes per il·lustrar les narracions dels viatges. 







I, certament, el cuquet del teatre mai fuig i els actors i les actrius no se'n pogueren estar de fer una presentació teatralitzada de la projecció. i es que com va dir una voluntària, "damunt l'escenari tots som iguals".





La projecció fou molt entretinguda. Es notà la mà de la directora Bàrbara Nicolau i el muntador, Mateu Riera.






La funció acabà amb petit col·loqui presentació a càrrec d'Alícia Olivares i els actors i les actrius de l'obra.

La tendresa crea complicitats que la raó no pot entendre. 





 

ACTORS/ACTRIUS: Xisco Bonnín, Consuelo Cabezuelo, Agustín García, Miquel Gomila, Maribel López, Alicia Olivares, Maria Magdalena Perelló, Toni Ramón, Teresa Riart, Arcen Torres, Mariona Mudoy.

IL·LUSTRADORS: Maria Antònia Martí, Sebastiana Galmès, Llorenç Pandero, Maria Huerga, Jesús Ballester, Antònia Font, Cati Barceló, Maria Servera, Lluïssa Febrer i Mateu Riera.

DIRECCIÓ, DRAMATÚRGIA I ENREGISTRAMENT SONOR: Bàrbara Nicolau.

L'exposició quedarà al teatre fins dia 30 de maig (horari d’activitats).