La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears retransmetrà en línia de forma gratuïta els seus pròxims dos concerts a través de la seva pàgina web, canal de YouTube i les xarxes socials tant de l’Orquestra com d’IB3. Aquesta fórmula substituirà la celebració presencial amb públic per minimitzar riscos i com a mesura preventiva afegida davant la tercera ona de la pandèmia. Amb l’ús de la tecnologia, la Simfònica amplia, a més, l’abast de la seva proposta i arribarà a tota la societat.

El primer dels dos concerts -el vuitè de la temporada- s’emetrà en línia aquest dissabte 23 i el diumenge 24, a les 20 hores, des del Trui Teatre. L’oboista de la Simfònica, Carlos Fortea, serà el solista i interpretarà el concert per a oboè de Bohuslav Martinu, un dels més complexos per aquest instrument. El programa es completarà amb Masques et bergamasques suite Op. 112 de Gabriel Fauré; Le Tombeau de Couperin Op.68 de Maurice Ravel i Joc de cartes d’Igor Stravinski. Aquest concert de temporada estarà dirigit per Pablo Mielgo.

La mateixa fórmula de retransmissió i mitjans en línia es farà servir per al concert extraordinari al Teatre Principal de Palma, que s’emetrà en directe, el dia 28, a les 20 hores i es repetirà el 30 i 31 de gener a la mateixa hora.

El programa inclou peces de Ma Mere L’Oye de Ravel i Pulcinella de Stravinsky sota la direcció de Pablo Urbina.