Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 7950

Dissabte 21 a les 19 h: SUPERAGENTE MAKEY  - Dissabte 28 i Diumenge 29 a les 19 h: SENTIMENTALDissabte 21 a les 19 h:  SUPERAGENTE MAKEY

Durada: 94 Minuts / Versió: En castellà
Gènere: Comèdia / Entrada: 5€

SINOPSI: José Miguel "Makey" (Leo Harlem) és un policia que adora el seu treball en el barri de Carabanchel i amb un sentit de la responsabilitat i l'honor desmesurat. La seva vida fa un tomb quan, després de provocar un petit gran desastre, és destinat a la Costa del Sol com a agent de mobilitat (vaja, dels quals posen multes). Allí Makey es retrobarà amb la seva filla, amb la qual fa anys que no es parla, i es veurà, sense moure un dit, embolicat en una perillosa trama de narcotràfic internacional. Makey està a punt de convertir-se en el protagonista de les pel·lícules d'acció amb les quals sempre ha somiat.


Dissabte 28 i Diumenge 29 a les 19 h:

SENTIMENTAL

Durada: 92 Minuts / Versió: En castellà
Gènere: Drama romàntic / Entrada: 5€

 

SINOPSI: Julio (Javier Cámara) i Ana (Griselda Siciliani) fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca, i que ha fet del combat diari l'essència de la seva relació. Aquesta nit Ana ha convidat a casa als seus veïns del pis de dalt, Salva (Alberto Sant Joan) i Laura (Belén Cuesta), una parella més jove que ells, amable i simpàtica, però els “sorolls de la qual” s'han convertit en una molèstia per a Julio i Ana...o potser en un estímul? Els veïns de dalt els faran una inusual i sorprenent proposta que convertirà la vetllada en una experiència excessiva i catàrtica per als quatre... Adaptació cinematogràfica de 'Els veïns de dalt', l'obra teatral debut de Cesc Gay.