Marina Moyà i Jaume Oliver. Dos virtuosos del saxo. Divendres, 7 d’agost a les 19h al Castell




 
Dos Saxos.
Concert de Marina Moyà i Jaume Oliver
Divendres, 7 d’agost a les 19h al Castell
Un programa clàssic a través d'un duet de saxos
De vegades s'agraeix poder assistir a concerts diferents. Aques és un d'ells. Dos joves molt preparats ens interpreten un concert de caire clàssic a través de dos saxos.


Entrada 5€. Venda anticipada al teatre de Capdepera a partir de dia 3 d'agost d'11 a 12h


PROGRAMA
 
- Sonata en Si per a fagot i violoncel KV 292 (196c) de W. A. Mozart
Allegro
Andante
Rondo Allegro
 
- Duet de Violoncels Op. 54 en Sol menor de J. Offenbach
Allegro non troppo
Adagio
Rondo. Allegretto
 
- Caprice en forma de Vals de Paul Bonneau
 
- Mi Bailaora de D. Salleras
 
- Pequeña Czarda de P. Iturralde
 

Jaume Oliver Cladera (Alcúdia) 
Realitza els seus estudis al Conservatori Professional de Mallorca, al Conservatori Liceu i a la Hochschule für Musik und Tanz de Colònia. Obté tres beques otorgades per la Fundació de Música Ferrer-Salat i la Fundació Alexander von Humboldt.

Ha estat guardonat en diversos concursos: 1r Premi absolut del X Concorso Internazionale Citta’ di Filadelfia, 1r Premi del X Concurs de Música de Cambra de Barcelona, 1r Premi 23è Concurs de Música de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada, Premi Extraordinari de Fi de Grau Professional de saxòfon i composició, entre d’altres. A més, ha estat finalista al Concurso Permanente de Música de Cámara de Juventudes Musicales de España. Recentment, també ha estat semifinalista del 7th Adolph Sax International Competition.

Es el director musical de l’espectacle teatral Via Fora.
 
 
Marina Moya Flaquer (Capdepera)
Realitza els estudis de grau mig al Conservatori Professional de Música i Dansa de Palma de Mallorca en l’especialitat de saxòfon, obtinguent el Premi d’Honor de Final de Grau. Posteriorment realitza el grau superior al “Centro Superior de Música del País Vasco Musikene” i estudis de postgrau al Conservatori de Música de Lyon (França) i a la “Hochschule für Musik und Tanz Köln” (Alemania). 
 
Ha estat primera classificada de la fase autonòmica del “4º Certamen Nacional de Interpretación Intercentros” en la categoria de Grau Mitjà per representar al C.P.M de Palma de Mallorca en la Fase Nacional de Madrid (2005), 1r. premi del “VII Concurs per a Joves Intèrprets de les Joventuts Musicals de Sóller” (Mallorca), en la modalitat de vent (2006), i guanyadora del “XXI Concurso de Jóvenes Intérpretes Ruperto Chapí” de Villena (Alacant) en la modalitat de vent-fusta (2009). També ha rebut el 3r. Premi del “Concurso del Certamen de Música de Cámara del Rotary-Sardinero” de Santander (2009) amb el Quartet de saxòfons Alboka i menció d’honor del XVIII Concurs Arjau “Concurs obert d’interpretació musical per a joves” en la categoria juvenil, Solista categoria IV (2013).
 
Treballa amb freqüència amb la Orquestra Simfònica de les Illes Balears ‘Ciutat de Palma’. També ha actuat amb l’Orquestra Simfònica del C. P. de Palma de Mallorca, l’Orquestra Simfònica del Teatre Chapí de Villena (Alacant), la “Baltic Youth Philarmonic”, l’Orquestra dels Amics dels Clàssics i l’Orquestra Jove de les Illes Balears. 
 
Al 2018 enregistra el seu primer cd de swing amb la banda ‘Tots Aquests Dois’.