Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1983
 L'Ajuntament de Capdepera engega una campanya per ajudar a obrir els comerços del municipi




Contacte al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.






?Tens dubtes sobre l'apertura del teu local durant la desescalada arrel de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19?

?L'Ajuntament de Capdepera et vol ajudar.
?Ens pots fer la teva consulta a través del correu i nosaltres t'informarem o t'adreçarem a l'organisme corresponent.
?També oferirem un lloc per a promocionar el teu local amb les eines digitals de què disposa l'Ajuntament.
?Ens pots enviar el nom del teu establiment i la informació del servei que ofereixes amb els horaris i la data d'apertura.

?Envia'ns els dubtes que tenguis i la informació per poder fer difusió del teu establiment al següent correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Estem al teu costat!


--------------------------------------------------------

?¿Tienes dudas sobre la apertura de tu local durante la desescalada a raíz de la crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19?
?El Ayuntamiento de Capdepera te quiere ayudar.
?Nos puedes hacer tu consulta a través del correo electrónico y nosotros te informaremos, o te dirigiremos al organismo correspondiente.
?También ofreceremos un lugar para promocionar tu local con las herramientas digitales de que dispone el Ayuntamiento.
?Nos puedes enviar el nombre de tu establecimiento y la información del servicio que ofreces con los horarios y la fecha de apertura.

?Envíanos las dudas que tengas y la información para poder hacer difusión de tu establecimiento al siguiente correo electrónico Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
¡Estamos a tu lado!


Recordeu compreu a comerços local.



Contingut patrocinat