Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1773

Des la les BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE CAPDEPERA vos informam que la Biblioteca de Cala Rajada és una de les quatre biblioteques de Mallorca seleccionades pel projectre CINEMA LLIURE A LA BIBLIOTECA
 
Cinema Lliure a la Biblioteca  un espai on intercanviar realitats amb els documentals que oferim a la teva biblioteca més propera a les biblioteques de Mallorca i Menorca.
 trailer
 En aquesta primera edició 2019 s’ha apostat, en unir a les biblioteques de Balears, biblioteques de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, formada per Balears, Catalunya i Occitània. 
 
Cinema Lliure a la Biblioteca compta amb documentals de cada territori, i s’intercanviaran, fent que els espectadors viatgin de franc gràcies a la cultura documental de cada indret. 
En aquest segon cicle de la primera edició, del 30 de setembre al 22 de novembre, es mostren els següents documentals: des de Balears “La maleta de Madame Colette” de Joan Bonet;  representant a Catalunya “Priorat” de David Fernández de Castro, “Milicianes” de Tània Balló i Jaume Miró i “To Kyma. Rescat al mar Egeu” de David Fontseca i Arantza Diez;  i d’Occitània “Instants Saisis” d’Emma Fariñas. 

Cinema Lliure a la Biblioteca és una idea original i amb l’organització de Mago Production i la coorganització d’APAIB (Associació de Productors Audiovisuals de les Illes Balears) i Godo Films.
 
El primer documental que es projectarà, el proper dijious 17 d'octubre A LES 19.30 serà:
 
 TO KYMA, RESCAT AL MAR EGEU.
 
 

Tota la informació respecte a la programació, als dies i a les biblioteques al web 
 www.cinemalliure.com/biblioteca
 
Servei Municipal de Biblioteques Públiques
Ajuntament de Capdepera