Inauguració dia 12 d'abril a les 19h al Centre Cap Vermell

No acabam d'inaugurar les escultures del passeig marítim i ja tenim la inauguració de l'exposició al Centre Cap Vermell de Gustavo. Com s'ha fet els darrers anys. Pel que sabem és una exposició que sorprendrà al visitant ja que mostrarà obres de Gustavo mai exposades. Així que ja ho sabeu: si vos pensau se d'aquells que es pensen haver-ho vist tot de Gustavo, tendreu una grata sorpresa. 

I donat que Gustavo celebra el seu 80 aniversari dia 11 d'abril, es més que probable que dia 12, a la inauguració, poguem ser testimonis de diverses sorpreses.

A més del gran catàleg publicat per a l'ocasió, Gustavo, com ha declarat, fa una sèrie de 80 escultures d'un dimoni, per a l'ocasió a un preu molt popular.

Finalment dir-vos que el dissabte dia 13 a les 11h tendrà lloc la primera visita guiada a càrrec de Bettina Peñalver, la seva filla. Passat Pasqua, cada dimecres matí a les 11 tendrà lloc una visista guiada en alemany/anglès i a les 19h en català/castellà. També hi haurà un programa de visites escolars.





Si voleu consultar el fulletó, clicau damunt